Droomdag D4K

Dream4Kids Droomdag 2017

We waren erbij!

Op 2 september jongsleden organiseerde Dream4Kids (D4K) haar jaarlijkse clubdag. Ditmaal voor de 2e keer op vliegbasis Volkel. Een dag bestemd voor alle droomkinderen en hun ouders/verzorgers,  broer of zus. Ruim 350 mensen waren aanwezig en zagen naast de tientallen Ferrari-bolides, ook de stand van Blue4Charity (B4C). Op verzoek van de organisatie waren we uitgenodigd en konden op deze manier kennis maken met de kinderen waarvoor we het allemaal doen. 

Het was een prachtige zonnige dag daar in Volkel en naast de verschillende standjes met schminken, Glitters-tatoo’s, mode-shows en demo’s van hondenteams van de luchtmacht, mochten de kinderen en volwassenen ook ervaren hoe het is om met hoge snelheid over de startbaan mee te rijden in een Ferrari. Uiteraard namen wij ook die kans met beide handen aan. Met demo’s van de Crashtender en een echte formatievlucht van F-16’s boven ons kon de dag niet meer stuk. Het optreden van zanger Brace maakte de dag voor de kids helemaal compleet. 

Veel kinderen kwamen een kijkje nemen in onze ME-auto, zaten op onze politie-motor of wilde weten hoe de sirene werkte in onze Touran. Uiteraard kregen ze allemaal ook een sticker of kleurplaat van ons. Kortom we hadden volop belangstelling van kinderen en hun ouders. Hierdoor konden we onze boodschap voor september 2018 alvast uitdragen en hebben we iedereen alvast uitgenodigd voor onze open-dag in juni 2018. Een prachtige dag van/voor het Goede Doel!

 

Doneren

Om ons goede doel te steunen kunt u ook direct geld doneren.

Dream4Kids

Bij Dream4Kids wordt aan getraumatiseerde kinderen een Droomdag gegeven.

Blue4Charity

Wij zijn enthousiaste politiemensen die ons inzetten voor het goede doel.

Evenementen

Er worden evenementen georganiseerd om geld in te zamelen.

Onze sponsors

Copyright B4C 2017 - All right reserved

PV Brabant-Noord
IBAN: NL33 RABO 0117137146
Contact - Disclaimer


KvK: 40219973