Droomdag Chiel

 

Droomdag Chiel

Maandagmorgen 8 april 2019 was voor Chiel de grote dag. Hij werd samen met zijn vriend Jop opgehaald op school en naar de Beverspijken gebracht in een Porsche. Op de Beverspijken 2 werd hij welkom geheten door Ton vd Biezen namens Blue4Charity, het contact van Dream4Kids bij de politie Oost-Brabant. 

Het gezelschap bestond verder uit de twee dreamchasers de beide ouders en het zusje van Chiel.

Na een kort welkomstwoordje door de teamchef OBT Oost-Brabant, Monique van der Heijden werden Chiel en zijn vriend Jop in een politiepolo gestoken en voorzien van een koppel. 

Door Len Snabel kregen zij instructie over onze wapens en mochten zij op de schietbaan proefdraaien met “knalpatronen”, waarna zij een aantal schoten met scherp mochten schieten. De eerste reactie van Chiel na zijn eerste echte schot dat was Cool Gaaf. 

Hierna volgde de verkenning met oefen pepperspray en gebruik van de handboeien en natuurlijk het flink met de lange lat meppen op een schild. 

Even een kleine break met een natje en een koek en daarna mochten Chiel, Jop en de zus van Chiel met rij-instructeur Hein een ritje maken in de omgeving van de Den Bosch met o.a. het gebruik van optische en geluidsmiddelen.

Na het locale rondje werden ze door Hein met de opvallende auto naar Utrecht gebracht, waar hen nog een verrassing stond te wachten, namelijk gamen op een groot bioscoopscherm. Hierna ging hij nog een wedstrijdje mee waterpoloën met het Nederlands damesteam in Papendal. De dag werd afgesloten met een etentje.

Door Niels is een mooie fotoreportage gemaakt van het geheel.

 

Al met al kan Chiel en de rest terug kijken op een mooie dag, wat voor hem de eerste dag van een mooie toekomst wordt.

 

Doneren

Om ons goede doel te steunen kunt u ook direct geld doneren.

Dream4Kids

Bij Dream4Kids wordt aan getraumatiseerde kinderen een Droomdag gegeven.

Blue4Charity

Wij zijn enthousiaste politiemensen die ons inzetten voor het goede doel.

Evenementen

Er worden evenementen georganiseerd om geld in te zamelen.

Onze sponsors

Copyright B4C 2017 - All right reserved

PV Brabant-Noord
IBAN: NL33 RABO 0117137146
Contact - Disclaimer


KvK: 40219973