Goede doel

Als goede doel hebben we gekozen voor Dream4Kids uit Rosmalen.

 

Dromen worden werkelijkheid 

Dream4Kids zet zich in voor kinderen van 6 tot 12 jaar met een jeugdtrauma. Dit trauma hebben ze opgelopen door bijvoorbeeld mishandeling, misbruik of een verlies van een dierbaar persoon. Dream4Kids ondersteunt de medische en psychische behandeling door de allergrootste dromen van kinderen in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag. Om deze reden kunnen alleen professionals kinderen aanmelden bij Dream4Kids .’

De droomdag draagt bij aan het vertrouwen in zichzelf en de wereld. Het geeft moed en positieve energie om weer in dromen te geloven. Na de droomdag worden de kinderen jaarlijks uitgenodigd op de grote clubdag van Dream4Kids . De droomkinderen worden dus niet uit het oog verloren! 

Wetenschappelijk onderzoek

De Radboud Universiteit toont met wetenschappelijk onderzoek aan dat de droomdagen van Dream4Kids  daadwerkelijk helpen bij het verwerken van een traumatische ervaring. Ze vormen een waardevolle toevoeging op de behandeling bij een therapeut en hebben effect op het functioneren thuis en op school. Ook toont het onderzoek aan dat de stemming van de kinderen in zijn geheel verandert en het zelfvertrouwen verhoogd wordt. 

          

Maak jij dromen waar?

Dream4Kids  heeft al meer dan 1000 dromen verwezenlijkt. Jouw steun is heel hard nodig om nog meer kinderen een nieuwe start te geven. Je kunt op diverse manieren helpen: 

Dreamchaser

Word dreamchaser en organiseer een unieke droomdag voor een kind met een trauma. Dream4Kids  zorgt voor goede begeleiding tijdens het hele droomproces.  

Kinderen aanmelden 

Wil je als professioneel hulpverlener een kind aanmelden voor een droomdag, kijk dan op onze website voor de criteria. 

Scholen, bedrijven & verenigingen   

Door het organiseren van een actie, het doneren van geld of door de inzet van ons lespakket, helpt jouw school, bedrijf of vereniging Dream4Kids  kinderen met een trauma een nieuwe start te geven.

Professional aan het woord

“Joris vertelt vol trots wat hij gedaan heeft en dat hij echt een superleuke dag heeft gehad. Hij wil nu het liefst vliegtuigbouwer worden. Ik kan alleen maar trots zijn op hetgeen Dream4Kids  bij hem bereikt heeft, zeker in de moeilijke fase waar hij nu in zit. Het is echt een dag voor hem om nooit te vergeten en op terug te kijken. Dit zullen wij ook zeker samen met hem doen!” 

Barrie van den Heuvel, gezinsvoogd – Jeugdzorg Den Bosch

Droomdag van Rutger

Waar mogelijk wordt bij de dromen rekening gehouden met de toekomstplannen van het kind. Zo ook bij Rutger, want deze stoere jongen wil later graag bij het leger. Om een nare periode af te sluiten, zorgden zijn dreamchasers er voor dat hij een dag kon meelopen bij de legerkazerne in Oirschot. Daarna mocht hij parachute springen met zijn vader. Het leverde niet alleen een actieve dag op, maar dus ook een nuttige ervaring die Rutger nog lang bij zal blijven!

Dream4Kids  heeft al meer dan 1000 dromen laten uitkomen

“Kon de droomdag maar eeuwig duren” 

- Droomkind Daan

“Eindelijk heb ik mijn dochter weer eens echt zien stralen” 

- Moeder droomkind Fay

Doneren

Om ons goede doel te steunen kunt u ook direct geld doneren.

Dream4Kids

Bij Dream4Kids wordt aan getraumatiseerde kinderen een Droomdag gegeven.

Blue4Charity

Wij zijn enthousiaste politiemensen die ons inzetten voor het goede doel.

Evenementen

Er worden evenementen georganiseerd om geld in te zamelen.

Onze sponsors

Copyright B4C 2017 - All right reserved

PV Brabant-Noord
IBAN: NL33 RABO 0117137146
Contact - Disclaimer


KvK: 40219973