Tour de Frans 2007

 

In 2007 werd opnieuw een doel gezocht dat gerelateerd kon worden aan ernstige ziekten, zoals "kanker". Ditmaal viel ons ook op "Villa Pardoes", behorende bij "De Efteling" in Kaatsheuvel. Op die locatie worden ernstig zieke kinderen, met hun gezin, geheel gratis, een week vakantie aangeboden om even niet aan hun ziekte te hoeven denken. De kosten om 8 gezinnen 1 week "zorgeloos" vakantie aan te bieden, waren 13.600 Euro. Dit leek de organisatie een fantastisch streefbedrag. We besloten ons maximaal in te zetten en ook de deelnemers iets onvergetelijks voor te schotelen.

 

Om de tocht zwaarder en uitdagender te maken werd ditmaal als startpunt de hoofdstad van Duitsland uitgezocht. Op 10 september 2007 vertrokken 23 fietsers vanaf de "Brandenburger Tor" in Berlijn, geescorteerd door vele opvallende Duitse politiemotoren en politievoertuigen. Mede door de internationale contacten via I.P.A. was er alle medewerking met het politiekorps in Berlijn.

 

Voor ons allen een onvergetelijke, emotionele, sportieve en geweldige ervaring. In 4 lange etappes reden we ruim 720 kilometer van Berlijn tot de markt in 's-Hertogenbosch. Daar werden we onder grote belangstelling onthaald. Door onder andere sponsoren, een Benefietveiling bij het politiebureau in Drunen en een prachtige loterij kon onze toenmalige Korpschef aan de directie van Villa Pardoes een cheque aanbieden van 21.500 Euro. Met een enorm trots gevoel werd Tour de Frans II afgesloten.

 

Het was een fantastische happening, waarover nog lang werd nagesproken. De politie gaf hiermee een visitekaartje af en in de pers werd lovend gesproken over onze actie.

Doneren

Om ons goede doel te steunen kunt u ook direct geld doneren.

Wens Ambulance

WensAmbulance Brabant Laat niets te wensen over.

Evenementen

Er worden evenementen georganiseerd om geld in te zamelen.

Onze sponsors

Copyright B4C 2021 - All right reserved

PV Politie Oost-Brabant
IBAN: NL15 RABO 0166 3264 61 tnv PV Politie Oost-Brabant iz. Blue4Charity
Contact - Disclaimer


KvK: 40240897