Ga naar hoofdinhoud

Help ons helpen

iedere donatie is van harte welkom

Help ons helpen

iedere donatie is van harte welkom

Fijn dat u ons steunt

Hieronder vindt u een aantal gemakkelijke manieren om Blue4Charity en hun goede doelen te steunen. Het makkelijkst is het om de QR-code te scannen en direct met uw smartphone te betalen. Vindt u dat nog iets te ingewikkeld? Er is ook de mogelijkheid om met behulp van onderstaand bankrekeningnummer gewoon op de ouderwetse manier geld naar ons over te maken. Het maakt ons niet uit welke u kiest, maar we willen voor iedereen de drempel zo laag mogelijk houden. We willen u, namens ons goede doel, alvast hartelijk bedanken voor uw steun.

Met een QR-code

Scan de QR-code om te doneren aan Blue4Charity ten behoeve van het RONALD MCDONALD Kinderfonds Gebruik gewoon je Camera App op je telefoon. Deze QR-code is geldig tot 22 juli 2025. Het gaat hierbij om een officieel Rabobank betaalverzoek.

Ouderwets overschrijven

We zijn blij als u wilt doneren aan het door ons geselecteerde Goede Doel. U kunt dat doen door een donatie naar keuze over te maken naar Rabobank rekeningnummer NL15 RABO 0166 3264 61 tnv PV Politie Oost-Brabant inzake Blue4Charity. Alvast bedankt namens onze vrijwilligers en fietsers en Het Ronald McDonald Kinderfonds. Iedere bijdrage is van harte welkom.

Ons volgende evenement

In 2024 staat er een vijfdaagse tocht door Nederland en België op het programma. In totaal zullen er zo’n 1.200 kilometers afgelegd worden. Wil je meedoen en een steentje bijdragen aan het goede doel? Geef je dan nu op voor de tocht in september 2024.

Ik meld me aan

Tour de Frans 2012

Mede omdat Londen in 2012 de Olympische Stad was en het regiopolitiekorps waartoe Frans van der Steen ooit behoorde in…

Lees meer

Tour de Frans 2007

In 2007 werd opnieuw een doel gezocht dat gerelateerd kon worden aan ernstige ziekten, zoals "kanker". Ditmaal viel ons oog…

Lees meer

Tour de Frans 2005

Na de dood van Frans van de Steen vonden we de kracht om een fietstocht te organiseren, die vanuit Parijs,…

Lees meer

Met dank aan:

Back To Top