Skip to content

Nieuwsbrieven

blijf op de hoogte van alle Blue4Charity nieuwtjes

Nieuwsbrieven

op de hoogte van het Blue4Charity nieuws

Lees alle nieuwtjes hier

Hieronder kunt u een keuze maken uit de gepubliceerde nieuwsbrieven van Blue4Charity. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief november 2023

Voor de toertocht 2024 mag er al aangemeld worden! Met minimaal 20 fietsers, ingeschreven voor 1 december as. kunnen we verder met onze voorbereidingen. Natuurlijk zijn we met de kerngroep al volop aan het regelen en organiseren voor de toertocht volgend jaar. Maar voor het maken van goede afspraken, is het wel noodzakelijk dat we zo snel mogelijk weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. 
Lees meer

Nieuwsbrief juli 2023

De leden van ons kernteam zijn in verband met de voorbereidingen op de toertocht 2024 druk in de weer. Vorige editie hebben we jullie bekend gemaakt voor welk goed doel we gaan fietsen. Op dit moment zijn we al weer druk bezig om de toertocht van 2024 wat meer vorm te geven. We zijn in overleg voor goede accommodaties waar we kunnen overnachten. Natuurlijk een mooie route...
Lees meer

Nieuwsbrief mei 2023

Omdat de meeste leden van het ‘oude’ bestuur het stokje hebben overgedragen, is er een nieuwe groep die het voortouw gaat nemen. Het nieuwe kernteam heeft inmiddels de eerste bijeenkomsten gehad om er voor te zorgen dat we in 2024 weer een mooie tocht kunnen gaan maken. Het idee is ontstaan om dit maal een rondje Nederland te fietsen. Het team bestaat uit: Corine Hooijmans, Renate Wolters, Jeffrey Cox, Michiel Boogers, Richard de Graaf, Olaf Canters en Ton Voets.
Lees meer

Ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen

Ik wil graag op de hoogte blijven van de toertochten en alle evenementen die er georganiseerd worden. Ik geef Blue4Charity toestemming om mij te mailen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name

Met dank aan:

Back To Top