Skip to content

Nieuwsbrief juli 2023

In beweging

De leden van ons kernteam zijn in verband met de voorbereidingen op de toertocht 2024 druk in de weer. Vorige editie hebben we jullie bekend gemaakt voor welk goed doel we gaan fietsen. Op dit moment zijn we al weer druk bezig om de toertocht van 2024 wat meer vorm te geven. We zijn in overleg voor goede accommodaties waar we kunnen overnachten. Natuurlijk een mooie route door Nederland uit aan het zetten en op zoek naar nieuwe sponsoren. De overdracht van de zaken van het “oude” Kernteam naar het huidige team is zo goed als voltooid en heeft enkele vernieuwingen met zich mee gebracht.

TOERTOCHT zaterdag 16 september 2023

Jij fietst toch ook mee? Het inschrijfgeld voor deze fietstocht gaat volledig naar ons goede doel. Behalve een gezellig rondje fietsen, een mooie gelegenheid om de benen weer eens te testen! Voor deze volledig verzorgde fietstocht kun je tot 4 september aanmelden (*). We verzamelen om 08.30 uur, bij het politiebureau Uden, aan de Udenseweg 1. Om 09.00 uur, vertrekken we onder begeleiding van enkele motoren. De tocht, van zo’n 130 kilometer, brengt ons richting de heuvels van Berg en Dal. Halverwege de route staat er voor iedereen een lunch klaar. De inschrijvingen beperken zich niet alleen tot politiecollega’s dus maak ook vooral de mensen van je eigen fietsclub enthousiast en neem ze mee! Het inschrijfgeld betreft €25,- per persoon en kan worden voldaan middels een QR-code die je ontvangt nadat je je hebt ingeschreven per e-mail. Wanneer je volgend jaar meefietst met de meerdaagse tocht van Blue4Charity, zal het inschrijfgeld van deze tocht, worden ingehouden op het inschrijfgeld van de meerdaagse tocht. Voor info of aanmelding, mail naar: Michiel Boogers email: michiel.boogers@politie.nl of Richard de Graaf email: richard.de.graaf@politie.nl. (* aanmelding vóór 4 september in verband met het bestellen van de lunch!)

Info avond TOERTOCHT 2024

Donderdag 5 oktober ben je van harte welkom op de Vogelstraat in Den Bosch. Aanvang om 19:30 uur op de 4e verdieping. Deze avond brengen we jullie op de hoogte van de laatste stand van zaken m.b.t. de toertocht van 2024. En om nog meer binding te krijgen met het goede doel, zijn er twee gastsprekers namens het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Natuurlijk ook een mooie gelegenheid om elkaar, renners en begeleiding, weer eens te treffen.

Tour der Zaligheden

Op woensdag 14 juni 2023 reden enkele vaste leden van Blue4Charity mee met de Tour der Zaligheden. Deze fietstocht, van 100km, werd dit jaar voor de 3de keer georganiseerd in de eenheid Oost Brabant. Wij van Blue4Charity mochten dit jaar voor de eerste keer meefietsen. Van de organisatie kregen wij vooraf de ruimte om onze organisatie te promoten. We hebben verteld waar wij voor staan als Blue4Charity, over de meerdaagse tocht in 2024 en het goede doel waar we voor gaan fietsen. Tijdens de rit hebben we ook nog veel van de deelnemers gesproken en enthousiast gekregen met ons verhaal.

Wie weet hoeveel collega’s zich bij ons willen aansluiten! Al met al een zeer geslaagde dag waarbij we nogmaals onze dank willen uitspreken naar de organisatie van de Tour der Zaligheden dat zij ons de gelegenheid hebben gegeven om onze club te promoten!

Blue4Charity Bijklets-tocht

Donderdag 5 oktober ben je van harte welkom op de Vogelstraat in Den Bosch. Aanvang om 19:30 uur op de 4e verdieping. Deze avond brengen we jullie op de hoogte van de laatste stand van zaken m.b.t. de toertocht van 2024. En om nog meer binding te krijgen met het goede doel, zijn er twee gastsprekers namens het Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant. Natuurlijk ook een mooie gelegenheid om elkaar, renners en begeleiding, weer eens te treffen.

Zaterdag 24 juni 2023 werd de tweede bijklets-tocht van dit jaar georganiseerd en verreden, ditmaal in de mooie omgeving van de Kempen. Ed van Giels had weer enorm zijn best gedaan om een mooie route samen te stellen hetgeen zeer goed werd ontvangen door de deelnemers. Met een select groepje van zo’n 13 rijders begonnen we onze tocht vanaf het politiebureau in Veldhoven. Via zeer mooie wegen belandde we halverwege de route bij Herberg in den Bockenreyder, voor de lunch. Vol nieuwe energie werd de rit vervolgd en na zo’n 130 kilometer in totaal, kwamen we weer aan in Veldhoven.

Leuk om iedereen weer te spreken en te zien! Nog fijner dat de meeste fietsers erg enthousiast waren over de meerdaagse tocht in 2024. Laten we hopen dat we weer met een mooie grote club zijn volgend jaar!

Bekijk hier de originele nieuwsbrief als pdf

Klik hier en lees de originele nieuwsbrief van juli.

Back To Top