Skip to content

Nieuwsbrief november 2023

Inschrijving van start

Voor de toertocht 2024 mag er al aangemeld worden! Met minimaal 20 fietsers, ingeschreven voor 1 december as. kunnen we verder met onze voorbereidingen. Natuurlijk zijn we met de kerngroep al volop aan het regelen en organiseren voor de toertocht volgend jaar. Maar voor het maken van goede afspraken, is het wel noodzakelijk dat we zo snel mogelijk weten op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen. 

Infoavond terugblik

Alweer een ruime maand geleden hadden we de info avond in Den Bosch. Hopelijk hebben we jullie kunnen inspireren, om in september 2024 te gaan fietsen voor het Ronald McDonald Huis, Zuidoost-Brabant. 

Naast de eerste kennismaking met Maaike, onze contact persoon van het Ronald McDonald Huis, stond deze avond natuurlijk in het teken van de B4C Toertocht 2024. Het idee om in 2024 een rondje Nederland te rijden is, na deze avond, wat bijgesteld. We laten het aandoen van alle provincies varen en leggen de nadruk om een mooie en uitdagende tocht door Nederland te rijden. Hierbij kun je denken aan een route door: de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Groene Hart, Zeeuwse kustlijn met dijken en bruggen, West Brabantse hellingen, langs de Belgische grens Kempen door naar Zuid Limburg. Dus zeker wat klimmetjes in de route en hiermee hopelijk voor ieder wat wils. Uiteraard zijn we afhankelijk van het aantal km’s wat we op een dag fietsen. 

Ook kwam er naar voren om de data van de B4C toertochten / info avonden ver vooraf bekend te maken. I.v.m. de planning van diverse wielerclubs en de werkgever. Zie hiernaast!

NOTEER IN DE AGENDA:

Maart 2024; INFORMATIEAVOND in Den Bosch
Voor de laatste informatie m.b.t. B4C Toertocht 2024

Zaterdag 13 april 2024;
volledig georganiseerde B4C toertocht, met introducees.

Zaterdag 22 juni 2024;
volledig georganiseerde B4C toertocht, met introducees.

Zaterdag 24 augustus 2024;
bijkletstocht voor de deelnemers van de 5 daagse toertocht, sept 2024.

Back To Top